Начало>>Имоти>>Реф. № BA644>>
Реф. № BA644
Main
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Напълно обзаведен двустаен апартамент с отлична локация!

Апартаментът се намира в затворен комплекс, удобно разположен на 500м от кабинковия лифт в Банско!

Жилището, което се предлага за продажба представлява двустаен апартамент разположен на партерен етаж. Състои се от входно антре, просторна дневна с кухненски кът и помещение с пералня, една спалня, баня с тоалетна и тераса. Апартаментът е обзаведен и оборудван с всичко необходимо, за да се нанесете веднага! Жилището е просторно с обща площ 60,94 кв.м. (чиста площ 54,10 кв.м).

Начин на плащане:

- 1000 Евро такса резервация;
- доплащане до 100% - при подписване на Нотарилен акт

Такса поддръжка: 8 евро/кв.м. на година

Местоположение и местни атракции


Банско е китен планински град, разположен в подножието на Пирин планина, откъдето започва Националния парк "Пирин", на височина 925 м.

В последните години Банско заема водещо място сред зимните ски курорти в България, като все по-често става обект на посещения и от чуждестранни туристи. Курортът има ски-писти за всички категории посетители- от начинаещи до майстори. Обслужва ги добра мрежа от ски-лифтове и влекове. Пистите са обезопасени и отлично поддържани.

Банско не е само зимен курорт, в града има повече от 140 паметници на културата, поддържани от най-добрата музейна мрежа в България. Местните хора разказват с удоволствие историята на прочутата Банска иконописна школа, организират фолклорни демонстрации като хайдушкото отвличане или придружават гостите по някой от многобройните природни или културни опознавателни маршрути. Десетките механи предлагат вкусни местни специалитети.

За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250 497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

26990


Брой спални: 1
Площ на жилището: 60.94кв.м.
Площ на парцела: -