Начало>>Имоти>>Реф. № BA611>>
Реф. № BA611
Main
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Напълно обзаведено студио за продажба в сърцето на Банско!

Апартаментът е идеален за Вашата ски или лятна ваканция и представлява чудесна инвестиционна възможност.

Апартаментът е разположен на втори етаж с обща площ 40,61 кв.м. (34,00 кв.м чиста площ). Състои се от дневна с кухненски кът и мека мебел, спален кът, баня с душ кабина и тераса.

Напълно обзаведен и готов за нанасяне!

Начин на плащане:


- 1000 Евро - резервация
- Доплащане до 100 % - при подписване на нотариален акт.

Такса поддръжка: 3,5 Евро/м2 годишно.

Местоположение и местни атракции


Град Банско е разположен край река Глазне в североизточното подножие на Пирин, непосредствено под най-високата и красива карстова част на планината. Отстои на 160 км южно от София, на 60 км югоизточно от Благоевград, на 6 км южно от Разлог и на 51 км северно от Гоце Делчев. Входна врата за най-красивата българска планина - Пирин и един от най-големите зимни курорти у нас. Като се прибави архитектурната и историческата му стойност, то Банско наистина се превръща в перла от огърлицата на България.

Най-забележителна е легендарната Пирин планина. През града минава голяма част от туристическия поток, насочен към планината. В непосредствена близост са ски-центърът Чалин валог, ски-центърът Шилигарника, един от най-големите в страната, хижите “Демяница”, “Бъндерица”, “Вихрен”, както и първенецът връх Вихрен. Интерес представляват още: Базилика и некропол в местността Шипотско, Бански карстови извори в местността Мъртва поляна, късноантична керамична работилница, късноантична крепост Стана кале и некропол, тракийска крепост и некропол заедно с раннохристиянска базилика в местността Св. Никола, тракийска надгробна могила в местността Лисича могила, църква “Рождество Богородично”.

За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250 497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

14990


Брой спални: 1
Площ на жилището: 40.61кв.м.
Площ на парцела: -