Начало>>Имоти>>Реф. № BA615>>
Реф. № BA615
Main
РЕЗЕРВИРАНО
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Напълно обзаведено студио само на 100 м от лифта!

Комплексът се намира в близост до река Глазне и е с директен достъп до кабинковия лифт чрез пешеходен мост. Освен отлично местоположение, комплексът предлага и отлични условия за почивка. На разположение на гостите и собствениците на апартаментите са Спа център с вътрешен и външен басейни, сауна и парна баня, градина, ресторант и лоби бар, подземен и открит паркинг.

Апартаментът е тип студио. Разположен е на първи етаж с обща площ от 27.27 кв.м. (22.36 кв.м. чиста площ). Състои се от входно антре, кът за спане, кухненски бокс и баня с тоалетна.

Удобства в комплекса:

- Ресторант
- Магазин
- Лоби бар
- Спа център с външен и вътрешен басейни, сауна и парна баня
- Туристически информационен център
- Директен достъп до Ски лифта
- Асансьор
- Подземен паркинг

Такса поддръжка:
10 Евро/кв.м. на година без ДДС и включва почистване и поддръжка на общите части, електричество в общите части, поддържане на зелените площи, цялосттна поддръжка на инсталациите в сградата. Собствениците на апартаменти използват безплатно Спа центъра на комплекса (техни гости заплащат 5 Е на посещение).

Начин на плащане:

1000 Евро – такса резервация.
100% - доплащане при подписване на Нотариален Акт.

Комплексът има разрешение за ползване.

Местоположение и местни атракции

Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.

За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250 497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg
  РЕЗЕРВИРАНО  

  Страница за печат  

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

11870


Брой спални: 1
Площ на жилището: 27.27кв.м.
Площ на парцела: -