Начало>>Имоти>>Реф. № BA603>>
Реф. № BA603
Main
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Вили
Триетажна къща-близнак за продажба, близо до градския парк в Банско!
 
Предлагаме на Вашето внимание масивна триетажна къща за продажба. Разположена в тих квартал, в близост до градския парк и центъра на Банско.

Продава се западната част на къща-близнак с РЗП 302,6 кв.м., заедно с ½ идеални части от парцела, върху който е построена, с площ от 433 кв.м.

Къщата разполага с 3 самостоятелни етажа, мазе и подземен гараж.

Първият етаж е разпределен в три отделни помещения, две от които са преобразувани в апартамент с балкон, а третото представлява отделна спалня с баня. На втория етаж има три стаи, всяка с кът за спане, кухненски бокс и собствена баня, като две от стаите са с балкон. Третият етаж от къщата разполага с две стаи, разпределени по същия начин и допълнително помещение, което може да се използва за склад. Етажът е подпокривен, но няма скосявания. Помещенията са обзаведени и пригодени за живеене или отдаване под наем, с изключение на първия етаж и мазето, които са частично завършени.

Схема на плащане:

1000 Евро - резервационна такса;
100% - при подписване на нотариалния акт;

Местоположение и местни атракции

Град Банско е разположен край река Глазне в североизточното подножие на Пирин, непосредствено под най-високата и красива карстова част на планината. Отстои на 160 км южно от София, на 60 км югоизточно от Благоевград, на 6 км южно от Разлог и на 51 км северно от Гоце Делчев. Входна врата за най-красивата българска планина - Пирин и един от най-големите зимни курорти у нас. Като се прибави архитектурната и историческата му стойност, то Банско наистина се превръща в перла от огърлицата на България.

Най-забележителна е легендарната Пирин планина. През града минава голяма част от туристическия поток, насочен към планината. В непосредствена близост са ски-центърът Чалин валог, ски-центърът Шилигарника, един от най-големите в страната, хижите “Демяница”, “Бъндерица”, “Вихрен”, както и първенецът връх Вихрен. Интерес представляват още: Базилика и некропол в местността Шипотско, Бански карстови извори в местността Мъртва поляна, късноантична керамична работилница, късноантична крепост Стана кале и некропол, тракийска крепост и некропол заедно с раннохристиянска базилика в местността Св. Никола, тракийска надгробна могила в местността Лисича могила, църква “Рождество Богородично”.

За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250 497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

105000


Брой спални: 7
Площ на жилището: 302.6кв.м.
Площ на парцела: 433кв.м.