Начало>>Имоти>>Реф. № BA637>>
Реф. № BA637
Main
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Напълно завършен и обзаведен тристаен апартамент в хотелски комплекс, до Голф игрището над Разлог!

Локация: Комплексът се намира в непосредствена близост до Голф игрището над гр. Разлог, и на 12 км. от начална станция на кабинковия лифт в гр. Банско. Сградата разполага със СПА, вътрешен и външен басеини, лоби бар, ски гардероб, транспорт до Гондолата.

Апартаментът, който се предлага за продажба се намира на четвърти етаж в Блок „В” Къща Орхидея, вход 1, с обща площ от 100 кв.м. (чиста площ: 84.07 кв.м.) и се състои от входно антре, просторна всекидневна с кухненски бокс, две спални, две бани с тоалетни и тераса с гледка към вътрешния двор и планината.

Апартаментът е напълно обзаведен и сградата е снабдена с разрешение за експлоатация.

Начин на плащане:
- 1000 Евро такса резервация;
- доплащане до 100% - при подписване на Нотарилен акт (около 1 месец след плащане на рез. такса).

Такса поддръжка:
Такса поддръжка е в размер на 27 евро на м2 годишно без ДДС и включва: Отопление на хотела, обща подръжка и ремонти, почистване, охрана, разходи за персонал, транспортни, счетоводни и нотариални услуги, Интернет, кабелна TV, телефон, годишен местен данък, поддръжка на асансъори, ток и вода на общите части, консумативи за подръжка на басеини и други; Таксата може да се заплати на две вноски през 6 месеца или на дванадесет вноски ежемесечно.

Има възможност за сключване на договор за отдаване на имота под наем.

За допълнителна информация и въпроси за този апартамент, моля свържете се с нас на 00359 885 250497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

34990


Брой спални: 2
Площ на жилището: 100кв.м.
Площ на парцела: -