Начало>>Имоти>>Реф. № S934>>
Реф. № S934
Main
Ски имоти в България, Имоти в Самоков, Вили
Къща близнак в отлично състояние, с включено обзавеждане в цената.

Този имот има отличен достъп до всички удобства, тъй като е само на десет минути път с кола от Боровец и е в непосредствена близост до множество магазини и ресторанти. Жилището e просторно и с добро качество. Както можете да видите от снимките, то е в отлично състояние и има удобства, като локално парно отопление, вътрешен гараж и т.н.

Общата жилищна площ е 153 м², като половината от първия етаж е 51 м², вторият етаж е 102 м², а половината от таванския етаж е 51 м². На първия етаж има всекидневна/спалня, кухня, баня с тоалетна, входно антре, стълбище и вътрешен гараж. Вторият етаж се състои от всекидневна, кухня, две спални, баня с тоалетна, входно антре, коридор, стълбище и два балкона. Таванското помещение е едно общо пространство. В имота има също така и допълнителна постройка с площ от 43 м², която се състои от две стаи. Повечето от мебелите са включени в цената, с изключение на: печка на дърва и телевизор в основната спалня, всички мебели във втората спалня и готварска печка, пералня, хладилник, телевизор, микровълнова печка, кафе машина, тостер и електрическа кана за топла вода в кухнята.

Другата половина на първия етаж, третият етаж и другата половина на тавана принадлежат на друг собственик и не са обявени за продажба.

Правото на строеж върху ½ от 361 м² е включено в продажбата. Парцелът понастоящем е общинска собственост, но разбира се, може да бъде закупен. Вода, електричество и канализация са свързани към имота.

Разположение и местни забележителности

Разположението на този имот е отлично, в един от най-известните и стари планински градове на България.
Самоков привлича много посетители, главно поради близостта си до планината и ски курорта Боровец. Тук можете да откриете изобилие от ресторанти, барове, магазини и удобства, които ще направят дните ви още по-приятни.

Известният курорт Боровец е само на 10 км нагоре по пътя и предлага отлични ски съоръжения. Друго основно предимство са лечебните минерални води в Белчински бани само на 15 км разстояние. Само на 60 км от летище София, районът е леснодостъпен и предлага разнообразие от активности през цялата година.