Начало>>Имоти>>Реф. № LI927>>
Реф. № LI927
Main
Ски имоти в България, Имоти в района на язовир Искър, Вили
Вила с 3 спални и парцел в регулация във вилна зона Щъркелово гнездо на язовир Искър!

С невероятни гледки към Язовира!


С красиви гледки към язовир Искър и околните райони, тази вила е идеалното място за тези, които търсят тихо и спокойно място за ваканционен дом. Язовир Искър и неговите брегове са само на 1400 м и са популярна лятна дестинация за хора от София и околните градове. В язовира могат да се практикуват риболов, водни спортове, разходки и плуване, има и множество малки заливи, пръснати по дължината на неговата 30 км обиколка.

Вилата е на два етажа, плюс таван. Първият етаж е с площ от 72 м² и се състои от всекидневна, трапезария, кухня, баня с тоалетна, коридор, стълби към втория етаж и голяма тераса. Вторият етаж е с площ от 77 м² и има три спални, коридор, стълби към първия етаж и 2 балкона. Таванското помещение е едно общо пространство. Вилата е новопостроена, но се нуждае от някои довършителни работи.

Има също така малка допълнителна сграда в двора и хубава градина от 635 квадратни метра.

Електричеството е свързано към имота, водата ще трябва да бъде осигурена чрез сондаж, а за отпадъчните води ще трябва да бъде инсталирана септична яма. Второкласен път (неасфалтиран) осигурява достъп до парцела и води надолу към язовира.

Разположение и местни забележителности

Имотът се намира във вилна зона Щъркелово гнездо на язовир Искър
, като предимството му е, че има прекрасни гледки към язовира и околните райони. Самият язовир е само на 1400 м кратка разходка от имота. Този язовир е най-големият по площ язовир в България и е със стратегическо местоположение между Боровец и София. Мястото е идеално за тези, които търсят целогодишна дестинация, тъй като Боровец е на половин час път с кола.

Град Самоков се намира на 16 км и осигурява всички удобства, Боровец е на 26 км и София е на 40 км.