Начало>>Имоти>>Реф. № BA742>>
Реф. № BA742
Main
РЕЗЕРВИРАНО
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Четиристаен апартамент на две нива в луксозен комплекс само на 400 м от ски лифта в Банско!

Комплексът е разположен в един от новите квартали на Банско. Разположен е на 400 м от кабинковия лифт и на 1500 м от центъра на града. Състои се от 3 сгради, между които няма топла връзка.

Апартаментът, който предлагаме за продажба е разположен в Сграда 2. Състои се от дневна с кухненски кът, три спални, една баня с тоалетна и един балкон. Разположен е на четвърти и пети етаж с обща площ 97,17 кв.м. (чиста площ – 79,89 кв.м.).

Удобства в комплекса:
- Рецепция
- Ресторант
- Лоби бар
- Вътрешен басейн
- Сауна
- Джакузи
- Фитнес
- Игрални площадки за деца
- Асансьор във всяка сграда
- Подземен гараж

Такса поддръжка: 6,5 Евро/м2 - включва почистване и поддръжка на общите части, електричество в общите части, поддръжка на залените площи между трите блока.

Начин на плащане:
- 1000 Евро – такса резервация.
- 100% - доплащане при подписване на Нотариален Акт.

Комплексът има разрешение за ползване.

Местоположение и местни атракции

Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.
 За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250 497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg

  РЕЗЕРВИРАНО  

  Страница за печат  

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

44990


Брой спални: 3
Площ на жилището: 97.17кв.м.
Площ на парцела: -