Начало>>Имоти>>Реф. № BA708>>
Реф. № BA708
Main
ПРОДАДЕНО
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Двустаен апартамент за продажба с невероятна гледка към планината!

Намира се в комплекс от затворен тип, който е само на 10 минути пеша от центъра на града. Комплексът се състои от четири сгради с градина и паркинг. Разполага и със СПА център, ресторант, сауна, джакузи, басейн и парна баня, които в момента не функционират.

Апартаментът, който се предлага за продажба, се намира на последен етаж, с обща площ от 52,68 кв.м. (чистата площ е 42,88 кв.м.). Той се състои от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, една спалня, баня с WC и балкон с невероятна гледка към планината.

Апартаментът няма индивидуална партида за ток!

Начин на плащане:
- 1000 Eвро резервационна такса
- доплащане до 100% при подписване на Нотариален акт

Такса поддръжка: около 430 Евро годишно

Местоположение и местни атракции


Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.

За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg
  ПРОДАДЕНО  

  Страница за печат  

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

14500


Брой спални: 1
Площ на жилището: 52.37кв.м.
Площ на парцела: -