Начало>>Имоти>>Реф. № BA689>>
Реф. № BA689
Main
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Напълно обзаведен тристаен апартамент в сграда без такса поддръжка!

Сградата се намира на 300 метра от начална станция на Кабинковия лифт в Банско и на 500 метра от центъра на града. Жилището се предлага напълно завършено и обзаведено с всички необходими мебели. От балкона се разкрива невероятна гледка към Пирин планина и града.

Апартаментът е разположен на последен етаж и се състои от: входно антре, просторна всекидневна, две спални, баня с тоалетна, тоалетна за гости и балкон. Общата му площ е 86,70 кв.м., от които чистата застроена площ е 71,80 кв.м. Апартаментът е с източно изложение. До сградата има прекаран газов щранг. Апартаментът не е бил никога използван.

Начин на плащане:
- 1000 Евро такса резервация
- доплащане до 100% - при подписване на Нотариален акт

Такса поддръжка: няма такса поддръжка

Местоположение и местни атракции

Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.

За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

45990


Брой спални: 2
Площ на жилището: 86.7кв.м.
Площ на парцела: -