Начало>>Имоти>>Реф. № BA753>>
Реф. № BA753
Main
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Тристаен апартамент с камина, намиращ се в тих район на град Банско!

Сградата се намира на тиха улица в гр. Банско, на 800 метра от градския парк и центъра на града.

Апартаментът е тристаен и се намира на трети жилищен етаж, с обща площ от 76,75 кв.м. (чиста площ – 65,10 кв.м.). Състои се от входно антре, всекидневна стая с кухненски бокс и камина, две спални, баня с тоалетна и балкон със северозападно изложение.

Такса поддръжка:
Към момента в сградата няма такса поддръжка

Начин на плащане:

- 1000 Евро – такса резервация
- 100% - доплащане при подписване на Нотариален Акт

Местоположение и местни атракции


Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.
За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250 497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bgЦЕНА в Евро /продажна цена/

37950


Брой спални: 2
Площ на жилището: 76.75кв.м.
Площ на парцела: -