Начало>>Имоти>>Реф. № BA767>>
Реф. № BA767
Main
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Необзаведен 4-стаен апартамент, разположен в жилищна сграда БЕЗ такса поддръжка!

Сградата е разположена на тиха улица в град Банско. В близост са разположени заведения и магазини. Намира се на еднакво разстояние от центъра и Кабинковия лифт.

Апартаментът, който предлагаме за продажба се намира на партерен етаж. Общата му площ е 103,61 кв.м. (чиста площ – 93,63 кв.м.). Състои от входно антре, всекидневна стая, три спални, една просторна баня и самостоятелна тоалетна, и два балкона.

Апартаментът е с югоизточно изложение.

Начин на плащане:

- 1000 Евро такса резервация
- доплащане до 100% - при подписване на Нотариален акт

Такса поддръжка:
няма

Местоположение и местните атракции


Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.

За допълнителна информация и въпроси за този апартамент, моля свържете се с нас на 00359 885 250497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bgЦЕНА в Евро /продажна цена/

48990


Брой спални: 3
Площ на жилището: 94кв.м.
Площ на парцела: -