Начало>>Имоти>>Реф. № BA514>>
Реф. № BA514
Main
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Четиристаен апартамент с прекрасни гледки, в близост до центъра на град Банско! 

Сградата е построена в типичен за Банско архитектурен стил, разположена в близост до градския парк и до центъра на града.
 
Апартаменът е разположен на последен етаж и се състои от входно антре, три спални, просторна дневна стая с напълно оборудвана кухня и кът за хранене, две бани с WC и два балкона с невероятни гледки към планината. Апартамнетът е с източно изложение. Общата му площ е 133,70 кв.м., от които жилищната площ е 113,88 кв.м.

Той е напълно обзаведен и готов за живеене!

Начин на плащане:
- 1000 Евро такса резервация;
- доплащане до 100% - при подписване на Нотарилен акт

Такса поддръжка: 5,5 Евро/кв.м. годишно. В сградата се събира също и фонд ремонт.

Местоположение и местни атракции

Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.

За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250 497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg


ЦЕНА в Евро /продажна цена/

68990


Брой спални: 3
Площ на жилището: 133.7кв.м.
Площ на парцела: -