Начало>>Имоти>>Реф. № BL639>>
Реф. № BL639
Main
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Апартаменти с невероятни гледки към морето!

Апартаментите се намират в затворен комплекс с басейн, разположен в гр. Бяла, в близост до брега на морето! Най-големият Черноморски курорт Слънчев бряг е само на 25 км. от имотите.

Комплексът се намира в тих район, на около 900 м от центъра на града и предлага: денонощна рецепция, открит паркинг, басейн, градина и детска площадка. В района на комплекса ще откриете магазини и ресторанти, а най-близкият плаж е на разстояние 200 м.

Предлагаме Ви за продажба:
Оферта 1: Апартаментът е разположен на втори етаж и се състои от просторна дневна стая, спалня, антре, две бани с тоалетни и два балкона. Обща площ – 91,18 кв.м. (78,05 кв.м. - чиста площ). Цена: 41,990 Евро
Оферта 2: Тристаен апартамент разположен на втори етаж с обща площ – 133 кв.м. Той се състои от входно антре, просторна всекидневна с кухненски бокс, две спални, две бани и балкон с гледка към басейна и морето. Цена: 52,990 Евро

И двата апартамента са напълно обзаведени.

Удобства в комплекса:
- Рецепция
- Паркинг
- Асансьор
- Басейн
- Градина
- Детска площадка

Такса поддръжка: 8 евро/кв.м годишно

Начин на плащане:

- 1000 Евро – такса резервация.
- 100% - доплащане при подписване на Нотариален Акт.

Комплексът има разрешение за ползване.

Местоположение и местни атракции


Град Бяла е разположен в централната част на Българското Черноморско крайбрежие. Същият се намира почти на равно отстояние от двата областни града - Варна (50 км) и Бургас (70 км). Най-близкият град, на разстояние 5 км, е Обзор, община Несебър. Съвременният релеф на община Бяла може да се характеризира като хълмист. В западната и северната част на общината попадат източните склонове на Камчийска планина. Тези склонове се спускат плавно към морето с наклон от 2 до 5%. Надморската височина на град Бяла е 42 м. Бреговата ивица на общината се характеризира със съчетание от скалист бряг, малки заливи, плажови ивици с пясъчни дюни. Брегът е стръмен и разчленен, което води до силно ограничаване на плажния потенциал, но от друга страна му придава атрактивност, което е ценен курортен ресурс. Общата дължина на морския бряг е 14 300 м или около 3% от цялата дължина на българския черноморски бряг. По-голямата част от плажовете имат източна, североизточна и югоизточна експозиция, което предлага и по-оптимални условия за слънчево греене. Общата дължина на плажните ивици е 6244 м.

За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

41990


Брой спални: 1
Площ на жилището: 91.18кв.м.
Площ на парцела: -