Начало>>Имоти>>Реф. № BA758>>
Реф. № BA758
Main
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Напълно обзаведен двустаен апартамент в Банско, само на 600 метра от лифта!

Разположен в по-тихата част на Банско, апартаментът се намира на четвъртия етаж,  общата му площ e 62,61 кв.м. (чиста площ – 48,81 кв.м.). Състои се от дневна с кухненски бокс, една спалня, оборудвана баня и балкон със западно изложение.

Апартаментът е напълно обзаведен, с прекрасни гледки към планината.

Начин на плащане:

- 1000 Евро такса резервация
- доплащане до 100% - при подписване на Нотариален акт

Такса поддръжка:
225 евро на година.

Местоположение и местните атракции


Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.

За допълнителна информация и въпроси за този апартамент, моля свържете се с нас на 00359 885 250497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

26990


Брой спални: 1
Площ на жилището: 62.61кв.м.
Площ на парцела: -