Начало>>Имоти>>Реф. № BA649>>
Реф. № BA649
Main
ПРОДАДЕНО
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Напълно обзаведен двустаен апартамент с отлична локация и прекрасен планински изглед!

Апартаментът се намира в комплекс, удобно разположен на 600м от кабинковия лифт в Банско!

Жилището, което се предлага за продажба е двустаен апартамент и е разположено на пети етаж. Състои се от входно антре, просторна дневна с кухненски кът, една спалня, баня с тоалетна и балкон. Апартаментът е обзаведен и оборудван с всичко необходимо, за да се нанесете веднага! Жилището е просторно с обща площ 62,40 кв.м. (чиста площ 55,66 кв.м. и общи части 6,74 кв. м.)

Начин на плащане:
- 1000 Евро такса резервация;
- доплащане до 100% - при подписване на Нотариален акт

Такса поддръжка: 5 Евро/кв.м.

Местоположение и местни атракции

Банско е китен планински град, разположен в подножието на Пирин планина, откъдето започва Националния парк "Пирин", на височина 925 м. В последните години Банско заема водещо място сред зимните ски курорти в България, като все по-често става обект на посещения и от чуждестранни туристи. Курортът има ски-писти за всички категории посетители- от начинаещи до майстори. Обслужва ги добра мрежа от ски-лифтове и влекове. Пистите са обезопасени и отлично поддържани.  Банско не е само зимен курорт. В града има повече от 140 паметници на културата, поддържани от най-добрата музейна мрежа в България. Местните хора разказват с удоволствие историята на прочутата Банска иконописна школа, организират фолклорни демонстрации като хайдушкото отвличане или придружават гостите по някой от многобройните природни или културни опознавателни маршрути. Десетките механи предлагат вкусни местни специалитети.

За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250 497 или чрез имейл bansko@skipropertybg.com
  ПРОДАДЕНО  

  Страница за печат  

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

26990


Брой спални: 1
Площ на жилището: 62.4кв.м.
Площ на парцела: -