Начало>>Имоти>>Реф. № BA663>>
Реф. № BA663
Main
ПРОДАДЕНО
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Двустайни апартаменти за продажба с невероятни гледки към Пирин планина!

Два апартамента за продажба, в жилищна сграда с ниска такса поддръжка, разположена на 600 метра от лифта и 1500 метра от центъра в Банско.
 
Оферта 1 – двустаен апартамент с обща площ 62,06 м2 (54,88 кв.м. чиста площ и 7,18 кв.м. общи части) на първи етаж. Апартаментът е обзаведен и се състои от входно антре, дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и балкон с югозападно изложение. Цена: 24,800 EUR

Оферта 2 – двустаен апартамент с обща площ 52,43 м2 (46,37 кв.м. чиста площ и 6,06 кв.м. общи части) на четвърти етаж. Състои се от входно антре, дневна с кухненски бокс, спалня и баня с тоалетна. Южно изложение. Цена: 20,990 EUR

Удобства в комплекса:
- Рецепция
- Ресторант
- Помещения за магазини
- Асансьор
- Открити и подземни паркинги
- Охрана

Такса поддръжка: 2,5 Евро/кв.м. на година и включва почистване и поддръжка на общите части, поддържане на зелените площи, охрана.

Начин на плащане:
- 1000 Евро – такса резервация.
- 100% доплащане при подписване на Нотариален Акт.

Местоположение и местни атракции

Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.

За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250 497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg
  ПРОДАДЕНО  

  Страница за печат