Начало>>Имоти>>Реф. № BA772>>
Реф. № BA772
Main
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Двустайни апартаменти в Банско в Снежна Легенда 2 със страхотни гледки!

За нас е удоволствие да предложим за продажба два двустайни апартамента с панорамни гледки към града и планината. Тези имоти са идеални за Вашия ваканционен или инвестиционен дом, с удобно разположение в близост до основните ски съоръжения, като ски лифт и апре-ски удобства.

Оферта 1: Двустаен апартамент с площ 48.36 м2 (включва общи части 6.62 м2), разположен на четвъртия етаж, състоящ се от една спалня, дневна стая с кухня и балкон. Банята е завършена и има инсталиран бойлер. Апартаментът е с югозападно изложение. Цена: 32,990 евро
Оферта 2:
Двустаен апартамент с площ 55.95 м2 (включва общи части 7.66 м2), разположен на четвъртия етаж, състоящ се от една спалня, дневна стая с оборудвана кухня и балкон. Банята е завършена и има инсталиран бойлер. Апартаментът е със западно изложение.
Цена: 32,990 евро

Начин на плащане:
- 1000 Евро такса резервация
- доплащане до 100% - при подписване на Нотариален акт

Такса поддръжка: 225 евро на година.
   
Местоположение и местните атракции
Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.
За допълнителна информация и въпроси за този апартамент, моля свържете се с нас на 00359 885 250497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bgЦЕНА в Евро /продажна цена/

32990


Брой спални: 1
Площ на жилището: 56кв.м.
Площ на парцела: -