Начало>>Имоти>>Реф. № BA776>>
Реф. № BA776
Main
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Просторен 4-стаен апартамент с чудесно местоположение!

Комплексът се намира на комуникативна и оживена улица, в близост до магазини, ресторанти и барове, само на 500 м от лифта в Банско. Изживейте очарованието на Банско с този четиристаен апартамент, който разполага с над 110 м2 площ!

Апартаментът, който предлагаме за продажба, е обзаведен и в много добро състояние. Разположен е на пети етаж и се състои от просторна дневна стая с обособен кухненски кът, три спални, склодова помещение и балкон. Състои се от кът за спане, отделен с преграда от просторната дневна стая, баня с душ кабина и балкон, предлагащ чудесна гледка към планината.
 
Начин на плащане:
- 1000 Евро такса резервация
- доплащане до 100% - при подписване на Нотариaлен акт

Таксата поддръжка
в момента няма.

Местоположение и местни атракции

Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.

За допълнителна информация и въпроси за този апартамент, моля свържете се с нас на 00359 885 250497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

54990


Брой спални: 3
Площ на жилището: 110кв.м.
Площ на парцела: -