Начало>>Имоти>>Реф. № BA662>>
Реф. № BA662
Main
ПРОДАДЕНО
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Oбзаведено студио на 600 м от ски лифта в Банско!

Комплексът се отличава с прекрасното си разположение, само на 600 м от ски лифта, в близост до Национален парк Пирин, и на 1500 м от центъра на града.

Студиото е разположено на втори жилищен етаж. Състои се от дневна с кухненски бокс, спален кът и баня с тоалетна. Общата площ на апартамента е 40,37 кв.м. (35,62 кв.м. чиста площ и 4,75 кв.м. общи части). Студиото е с източно изложение. Мебелите са в отлично състояние! 

Удобства в комплекса:
- Рецепция
- Ресторант
- Помещения за магазини
- Асансьор
- Открити и подземни паркинги
- Охрана

Такса поддръжка: 2,5 Евро/кв.м. на година и включва почистване и поддръжка на общите части, поддържане на зелените площи, охрана.

Начин на плащане:
- 1000 Евро – такса резервация.
- 100% доплащане при подписване на Нотариален Акт.

Местоположение и местни атракции

Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.

За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg
  ПРОДАДЕНО  

  Страница за печат  

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

16100


Брой спални: 1
Площ на жилището: 40.37кв.м.
Площ на парцела: -