Начало>>Имоти>>Реф. № BA732>>
Реф. № BA732
Main
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Студио за продажба в апартхотел само на 100 м от ски лифта в гр. Банско!

Комплексът се намира в близост до река Глазне и е с директен достъп до кабинковия лифт чрез пешеходен мост. Освен отлично местоположение, комплексът предлага и отлични условия за почивка.

Студиото, което предлагаме за продажба, е тип хотелска стая и се състои от входно антре, двойно легло, гардероб, скрин и TV, напълно завършена баня. Намира се на партерен етаж в секция D на комплекса. Площта на апартамента е 27,51 кв.м. (чиста площ 20,24 кв.м.).

Удобства в комплекса:
- Ресторант
- Магазин
- Лоби бар
- Спа център с външен и вътрешен басейни, сауна и парна баня
- Туристически информационен център
- Директен достъп до Ски лифта
- Асансьор
- Подземен паркинг

Такса поддръжка: 10 Евро/кв.м. на година без ДДС и включва почистване и поддръжка на общите части, електричество в общите части, поддържане на зелените площи, цялостна поддръжка на инсталациите в сградата. Собствениците на апартаменти използват безплатно Спа центъра (техните гости, заплащат 5 Е на посещение).

Начин на плащане:
- 1000 Евро – такса резервация.
- 100% доплащане при подписване на Нотариален Акт.

Комплексът има разрешение за ползване.

Местоположение и местни атракции


Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.
За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250 497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg


ЦЕНА в Евро /продажна цена/

13990


Брой спални: 1
Площ на жилището: 27.51кв.м.
Площ на парцела: -