Начало>>Имоти>>Реф. № BA766>>
Реф. № BA766
Main
РЕЗЕРВИРАНО
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Студио с чудесно местоположение и гледка към планината!

Комплексът се намира на комуникативна и оживена улица, в близост до магазини, ресторанти и барове, само на 500 м от лифта в Банско.

Чудесна възможност да притежавате уютно и светло студио с добра локация!
Апартаментът, който предлагаме за продажба, е обзаведен и в много добро състояние. Разположен е на втори етаж с обща площ от 44,64 кв. м. (чиста площ 35,03 кв.м.). Състои се от кът за спане, отделен с преграда от просторната дневна стая, баня с душ кабина и балкон, предлагащ чудесна гледка към планината.
 
Начин на плащане:

- 1000 Евро такса резервация
- доплащане до 100% - при подписване на Нотариaлен акт

Таксата поддръжка в момента няма.

Местоположение и местни атракции

Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.

За допълнителна информация и въпроси за този апартамент, моля свържете се с нас на 00359 885 250497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg
  РЕЗЕРВИРАНО  

  Страница за печат  

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

19990


Брой спални: 1
Площ на жилището: 44.64кв.м.
Площ на парцела: -