Начало>>Имоти>>Реф. № BA733>>
Реф. № BA733
Main
ПРОДАДЕНО
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Просторен едностаен апартамент за продажба с гледка към планината!

Апартаментният комплекс се намира на еднакво разстояние от центъра на града и кабинковия ски лифт в Банско! Перфектно разположен, той предлага едновеменно разнообразието на модерния град и спокойствието от гледката към върховете на величествения Пирин.

Жилището, което се предлага за продажба се намира на последния етаж (пети) и се състои от просторна дневна стая с обособен кухненски кът, две единични легла, кът за хранене и баня с вана. От студиото се открива прекрасна гледка към планината. То е напълно оборудвано и обзаведено. Общата му площ е 66,60 кв.м. (вкл. 14,68 кв.м общи части).

Начин на плащане:
- 1000 Евро такса резервация
- доплащане до 100% - при подписване на Нотариален акт

Такса поддръжка: 250 евро на година.

Местоположение и местните атракции

Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.

За допълнителна информация и въпроси за този апартамент, моля свържете се с нас на 00359 885 250497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg


  ПРОДАДЕНО  

  Страница за печат  

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

18990


Брой спални: 1
Площ на жилището: 66.6кв.м.
Площ на парцела: -