Начало>>Имоти>>Реф. № BA774>>
Реф. № BA774
Main
ПРОДАДЕНО
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Тристаен апартамент с чудесно местоположение!

Комплексът се намира на тиха улица, в близост до магазини, ресторанти и барове, само на 800 м от лифта в Банско! Грабнете тази възможност – да притежавате уютен дом в подножието на Пирин!

Апартаментът, който предлагаме за продажба, е обзаведен и в много добро състояние. Разположен е на четвърти етаж с обща площ от 106 кв.м. (96 кв.м. чиста площ). Състои се от входно антре, дневна стая с кухненски кът и зона за отдих, две спални, една от които с балкон с панорамна гледка към град Банско. Апартаментът разполага с две бани и още един балкон с изглед към планината.

Начин на плащане:
- 1000 Евро такса резервация
- доплащане до 100% - при подписване на Нотариaлен акт

Таксата поддръжка
6 евро/кв.м. годишно.

Местоположение и местни атракции


Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.

За допълнителна информация и въпроси за този апартамент, моля свържете се с нас на 00359 885 250497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg
  ПРОДАДЕНО  

  Страница за печат  

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

46990


Брой спални: 2
Площ на жилището: 106кв.м.
Площ на парцела: -