Начало>>Имоти>>Реф. № BA773>>
Реф. № BA773
Main
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Двустаен апартамент в близост до лифта с гледка към планината!

Комплексът се намира на тиха улица, в близост до магазини, ресторанти и барове, само на 850 м от лифта в Банско! Грабнете възможността да притежавате уютен дом в подножието на Пирин!

Апартаментът, който предлагаме за продажба, е обзаведен (без печка и котлони) и се нуждае само от козметичен ремонт. Разположен е на четвърти етаж с обща площ от 71 кв. м. (67 кв.м. чиста площ). Състои се от входно антре, дневна стая с кухненски кът, зона за отдих, спалня, баня с душ кабина и балкон с източно изложение.

Начин на плащане:
- 1000 Евро такса резервация
- доплащане до 100% - при подписване на Нотариaлен акт

Таксата поддръжка
6.93 евро/кв.м. годишно и включва почистване и осветление на общи части, асансьор, кабелна телевизия и интернет. Отделно се заплаща и Фонд ремонт 90 Евро годишно.

Местоположение и местни атракции

Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.

За допълнителна информация и въпроси за този апартамент, моля свържете се с нас на 00359 885 250497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

29990


Брой спални: 1
Площ на жилището: 71кв.м.
Площ на парцела: -