Начало>>Имоти>>Реф. № BA499>>
Реф. № BA499
Main
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Необзаведен тристаен апартамент в сграда без такса поддръжка!

Сградата се намира на 300 метра от начална станция на Кабинковия лифт в Банско и на 1000 метра от центъра на града. Жилището се предлага напълно завършено, но необзаведено. Новите собственици ще имат възможност да го обзаведат по свой собствен вкус и предпочитание.

Апартаментът е разположен на първи етаж и се състои от: входно антре, коридор, просторна всекидневна, две спални, баня с тоалетна, тоалетна за гости и балкон. Общата му площ е 87,00 кв.м., от които чистата застроена площ е 71,80 кв.м. Апартаментът е с източно изложение.

Начин на плащане:

- 1000 Евро такса резервация
- доплащане до 100% - при подписване на Нотариален акт

Такса поддръжка: няма такса поддръжка

Местоположение и местни атракции


Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.

За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

36900


Брой спални: 2
Площ на жилището: 87кв.м.
Площ на парцела: -