Начало>>Имоти>>Реф. № BA791>>
Реф. № BA791
Main
РЕЗЕРВИРАНО
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Комфортно студио  с ниска такса поддръжка!

Завършено и готово за използване, това студио се намира само на 400 метра от ски пистите в Банско. Парцелът, върху който е изграден комплексът, е с размер с 8 000 кв.м. Комплексът се състои от 2 сгради и има общо 96 апартамента и студия.

Студиото, което предлагаме за продажба, се намира на втори етаж, с обща площ от около 40 кв.м.(31,64 кв.м. чиста площ). То е напълно обзаведено и се състои от дневна с кухненски бокс, баня и балкон. В дневната има разтегателен диван, холна маса, маса за хранене с четири стола, TV/DVD рафт и камина. Кухнята е напълно оборудвана. Банята е напълно завършена.

Студиото е готово да се нанесете веднага! 
 
Начин на плащане:
- 1000 Евро такса резервация;
- доплащане до 100% - при подписване на Нотариален акт

Таксата поддръжка
е 3 евро/кв.м на година

Местоположение и местни атракции

Банско е най-новият ски курорт, разположен на 925 м надморска височина между планините Пирин, Рила и Родопите, сгушен в сянката на заснежения Вихрен, най-високият връх в Пирин. Градът може да предложи толкова много за всички възрасти и във всички сфери на живота през цялата година. Банско превъзходно съчетава девствената планинска природа и атмосферата на древния български град. Очарователно историческо място, самият град привлича посетителите със своите 120 паметника на културата, своите музеи и постоянните етнографски изложби.
Разхождайли се из древните калдъръмени улички, вие усещате очарованието на стария град, изпълнен с история. Банско представлява уникална комбинация от традиционното и модерното. Тук има много широк спектър от качествени услуги и удобства, които непрекъснато се разширяват и подобряват, за да превърнат Банско в един от най-добрите курорти в България.
Банско е отличен планински курорт с кратко горещо лято и дълга мека зима. Ски сезонът в Банско продължава от декември до април, белязан от обилни снеговалежи, осигуряващи постоянна зимна снежна покривка с дебелина до 2 м. Пирин планина има преобладаващо алпийски характер с 3 върха, извисяващи се над 2900 м надморска височина, и въпреки че има писти с различна трудност, Банско е най-добрият курорт в България за напреднали скиори. Инструкторите говорят различни чужди езици и има богат набор от ски и сноуборд оборудване под наем. В Банско има 75 км маркирани ски писти, с 14 лифта, като най-дългата писта е с дължина 4,8 км. Градът предлага и уникална писта с дължина 16 км и вертикален спад 1600 м, подходяща за скиори и сноубордисти със средно ниво на подготовка, покрита със снежни оръдия и осветена. Тя продължава до самия град. Общо 260 снежни оръдия осигуряват отлична снежна покривка на 90% от ски пистите. Банско е  целогодишен курорт, на който могат да се насладят всички семейства.

За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250 497 или чрез имейл bansko@skipropertybg.com

  РЕЗЕРВИРАНО  

  Страница за печат  

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

17990


Брой спални: 1
Площ на жилището: 40кв.м.
Площ на парцела: -