Начало>>Имоти>>Реф. № BA771>>
Реф. № BA771
Main
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
3-стаен апартамент със самостоятелен изход към двора на комплекса!

Комплексът се намира до река Глазне, на 5 мин пешеходно разстояние от центъра на града и на 15 мин от Кабинковия лифт. Състои се от три четириетажни сгради със 71 апартамента.

Апартаментът е тристаен и е удобно разположен на партерен етаж. Жилището предлага разпределение, което включва концепция за отворена кухня/хол, две спални, баня и френски прозорци, допринасящи за уюта и светлината в дома. Общата площ на апартамента е 84,19 кв.м (чиста площ – 61,38 кв.м.).

Удобства в комплекса:

- барбекю
- детска площадка

Начин на плащане:
- 1000 Евро такса резервация;
- доплащане до 100% - при подписване на Нотариален акт

Таксата поддръжка: е
 600 лева на година и включва: осветление на общите части, поддръжка на тревните площи и алеите, ползването на барбекюто в градината. Отделно се заплаща за фонд ремонт.

Местоположение и местни атракции

Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.
За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

32990


Брой спални: 2
Площ на жилището: 84кв.м.
Площ на парцела: -