Начало>>Имоти>>Реф. № BA664>>
Реф. № BA664
Main
ПРОДАДЕНО
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Напълно обзаведен тристаен апартамент за продажба само на 600 метра от ски лифта в Банско!

Апартамент за продажба, в жилищна сграда с ниска такса поддръжка, разположена на 600 метра от лифта и 1500 метра от центъра в Банско.
 
Този тристаен апартамент е напълно обзаведен и готов за използване. Общата му площ е 79,91 м2 (с чиста площ от 70,50 m2) и е разположен на втори етаж. Състои се от коридор, всекидневна с кухненски кът, две спални, една баня с тоалетна, тоалетна и балкон с гледка към планината. Югозападно изложение!

Удобства в комплекса:
- Рецепция
- Ресторант (не работи в момента)
- Помещения за магазини
- Асансьор
- Открити и подземни паркинги
- Охрана

Такса поддръжка: 2,5 Евро/кв.м. на година и включва почистване и поддръжка на общите части, поддържане на зелените площи, охрана.

Начин на плащане:

- 1000 Евро – такса резервация.
- 100% доплащане при подписване на Нотариален Акт.

Местоположение и местни атракции

Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.

За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250 497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg
  ПРОДАДЕНО  

  Страница за печат  

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

34500


Брой спални: 2
Площ на жилището: 80кв.м.
Площ на парцела: -