Начало>>Имоти>>Реф. № BA704>>
Реф. № BA704
Main
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Тристаен апартамент за продажба в Банско!

Апартаментът е идеален за Вашата ски или лятна ваканция и представлява чудесна инвестиционна възможност. Намира се в близост до река Глазне и на 5 минути с кола до центъра на град Банско!

Апартаментът се намира в комплекс, разположен на тиха улица, само на 10 мин. пеша от лифта.

Апартаментът, който предлагаме за продажба, е разположен на пети (последен) етаж с обща площ 84,18 кв.м. (чиста площ 66,30 кв.м.). Състои се от коридор, дневна с кухненски бокс, две спални и баня с вана и WC.

Апартаментът се продава заедно с обзавеждането!

Начин на плащане:
- 1000 Евро - резервация;
- доплащане до 100 % - при подписване на нотариален акт

Такса поддръжка:
500 евро годишно

Местоположение и местни атракции

Банско е китен планински град, разположен в подножието на Пирин планина, откъдето започва Националния парк "Пирин", на височина 925 м. В последните години Банско заема водещо място сред зимните ски курорти в България, като все по-често става обект на посещения и от чуждестранни туристи. Курортът има ски-писти за всички категории посетители- от начинаещи до майстори. Обслужва ги добра мрежа от ски-лифтове и влекове. Пистите са обезопасени и отлично поддържани.  Банско не е само зимен курорт. В града има повече от 140 паметници на културата, поддържани от най-добрата музейна мрежа в България. Местните хора разказват с удоволствие историята на прочутата Банска иконописна школа, организират фолклорни демонстрации като хайдушкото отвличане или придружават гостите по някой от многобройните природни или културни опознавателни маршрути. Десетките механи предлагат вкусни местни специалитети.

За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

35700


Брой спални: 2
Площ на жилището: 84.18кв.м.
Площ на парцела: -