Начало>>Имоти>>Реф. № BA768>>
Реф. № BA768
Main
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Южен тристаен апартамент, разположен в жилищна сграда!

Сградата, в която е разположен апартамента се намира в близост до центъра на града и на 800 метра от ски лифта в Банско!

Предлагаме Ви за продажба тристаен апартамент, разположен на втори етаж, с обща площ от 76,23 кв.м. Апартаментът се състои от входно антре, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с душ кабина и балкон с гледка към планината.

Апартаментът е частично обзаведен с кухненски бокс.
 
Начин на плащане:
- 1000 Евро такса резервация
- доплащане до 100% - при подписване на Нотариaлен акт

Таксата поддръжка: 380 Евро годишно

Местоположение и местни атракции

Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.

За допълнителна информация и въпроси за този апартамент, моля свържете се с нас на 00359 885 250497 или чрез имейл bansko@skipropertybg.com

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

36900


Брой спални: 2
Площ на жилището: 73кв.м.
Площ на парцела: -