Начало>>Имоти>>Реф. № BA761>>
Реф. № BA761
Main
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Апартаменти с паркоместа за продажба само на 100 метра от Кабинковия лифт в Банско!

Разположени в Комплекс Грамадето, построен в типичен традиционен стил, апартаментите се отличават с топ локация в близост до кабинковия лифт и множество места за развлечения. Кабинковия лифт е само на 100 метра от комплекса, а центърът е на около 800 м.

Имаме удоволствието да Ви предложим два апартамента и три паркоместа за продажба:
Оферта 1: Двустаен апартамент, който е разположен на трети етаж. Апартаментът е с ново обзавеждане и се състои от входно антре, всекидневна с кухненски бокс и място за хранене, една спалня, баня с душ кабина и три балкона. Общата му площ е 69,14 кв.м. Цена: 46,990 Евро
Оферта 2: Двустаен апартамент, който е разположен на четвърти етаж. Апартаментът е с ново обзавеждане и се състои от входно антре, всекидневна с кухненски бокс и място за хранене, една спалня, баня с душ кабина и три балкона. Общата му площ е 69,14 кв.м. Цена: 46,990 Евро
Оферта 3: Двойно паркомясто с врата, с площ от 46,94 кв.м. Цена: 10,990 Евро
И ски гардероб (който може да се направи на паркомясто) с площ от 12,78 кв.м. Цена: 5,500 Евро

Начин на плащане:
- 1000 Евро такса резервация;
- доплащане до 100% - при подписване на Нотарилен акт

Таксата поддръжка е 540 лева на година и включва поддръжка на общите части, почистване и покриване на комуналните сметки на общите части.

Местоположение и местни атракции


Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.

За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg