Начало>>Имоти>>Реф. № BA385>>
Реф. № BA385
Main
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Апартаменти
Комфортен 3-стаен мезонет за продажба, с невероятна гледка към Пирин планина! Само на 200 м. от ски лифта в Банско!

Апартаментът се намира в затворен комплекс, удобно разположен на 200м от кабинковия лифт в Банско! Жилището, което се предлага за продажбе е тип мезонет и е разположено на трети и четвърти – последен етаж. Състои се от дневна стая с обособен кухненски кът, две спални, две бани и балкон с гледка към Пирин планина! Апартаментът е комфортно обзаведен и оборудвам с всичко необходимо, за да се нанасете веднага! Жилището е просторно и добре разпределено с обща площ 104,31 кв.м. (чиста площ 94,03 кв.м)

Начин на плащане:

- 1000 Евро такса резервация;
- доплащане до 100% - при подписване на Нотарилен акт

Такса поддръжка е 8 евро/кв.м. на година

Местоположение и местни атракции:

Банско е китен планински град, разположен в подножието на Пирин планина, откъдето започва Националния парк "Пирин", на височина 925 м.
В последните години Банско заема водещо място сред зимните ски курорти в България, като все по-често става обект на посещения и от чуждестранни туристи.
Курортът има ски-писти за всички категории посетители- от начинаещи до майстори. Обслужва ги добра мрежа от ски-лифтове и влекове. Пистите са обезопасени и отлично поддържани.
Банско не е само зимен курорт. В града има повече от 140 паметници на културата, поддържани от най-добрата музейна мрежа в България. Местните хора разказват с удоволствие историята на прочутата Банска иконописна школа, организират фолклорни демонстрации като хайдушкото отвличане или придружават гостите по някой от многобройните природни или културни опознавателни маршрути. Десетките механи предлагат вкусни местни специалитети.