Начало>>Имоти>>Реф. № BA711>>
Реф. № BA711
Main
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Вили
Двуетажна къща за продажба, разположена на тиха улица в гр. Банско!

Предлагаме на Вашето внимание двуетажна къща за продажба. Разположена в тих квартал, разположена на еднакво разстояние от центъра и ски лифта на Банско.

Парцелът, върху който е построена къщата е с площ от 355 кв.м. Застроената площ на къщата е 60 кв.м.

Всеки от двата етажа на къщата разполага с по три стаи и коридор. На пърия етаж има тоалетна.

Дворът се намира в задната част на къщата, с градина от която се открива чудесна гледка към планината!

Схема на плащане:
- 1000 Евро - резервационна такса
- 100% - при подписване на нотариалния акт

Местоположение и местни атракции

Град Банско е разположен край река Глазне в североизточното подножие на Пирин, непосредствено под най-високата и красива карстова част на планината. Отстои на 160 км южно от София, на 60 км югоизточно от Благоевград, на 6 км южно от Разлог и на 51 км северно от Гоце Делчев. Входна врата за най-красивата българска планина - Пирин и един от най-големите зимни курорти у нас. Като се прибави архитектурната и историческата му стойност, то Банско наистина се превръща в перла от огърлицата на България.
Най-забележителна е легендарната Пирин планина. През града минава голяма част от туристическия поток, насочен към планината. В непосредствена близост са ски-центърът Чалин валог, ски-центърът Шилигарника, един от най-големите в страната, хижите “Демяница”, “Бъндерица”, “Вихрен”, както и първенецът връх Вихрен. Интерес представляват още: Базилика и некропол в местността Шипотско, Бански карстови извори в местността Мъртва поляна, късноантична керамична работилница, късноантична крепост Стана кале и некропол, тракийска крепост и некропол заедно с раннохристиянска базилика в местността Св. Никола, тракийска надгробна могила в местността Лисича могила, църква “Рождество Богородично”.

За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

99990


Брой спални: 3
Площ на жилището: 60кв.м.
Площ на парцела: 355кв.м.