Начало>>Имоти>>Реф. № MV725>>
Реф. № MV725
Main
ПРОДАДЕНО
Ски имоти в България, Имоти в планински села, Вили
Вила с 4 спални в Бели Искър! Идеален ваканционен дом за целогодишно ползване!

Въпреки че е разположен в близост до ски курорта Боровец, в Бели Искър можете да се наслаждавате на почивката си през цялата година благодарение на мекото лято, цветните есенни и меки пролетни дни. Селото е едно от най-популярните места за ваканционни ски имоти в България и е с много лесен достъп от София.

Общата жилищна площ е 122 м² разпределена на два етажа, всеки от тях по 61 м². На приземния етаж са разположени кухня и трапезария, входно антре и две складови помещения. Първият етаж се състои от четири спални, коридор и Г-образен балкон със зашеметяваща гледка към Бели искър и Орловите скали. Таванският етаж е едно цяло пространство и би могъл да осигури допълнително жилищно пространство. Има врата, водеща към балкона.

Парцелът е с площ от 712 м², като по-голямата част от градинското пространство е разположено в предната част на имота с тревиста пътека, водеща до самата къща. Това е идеалното място за всеки запален градинар и в същото време място за релаксиране и наслада на времето в топлите месеци.

Вода, електричество и канализация са свързани към имота.

Разположение и местни забележителности

Бели Искър несъмнено е една от най-популярните дестинации за ваканционен дом в България
и с постоянното подобряване на удобствата в селото, то става все по-популярно. С лесен и бърз достъп от София и съвсем близо до ски курорта Боровец, това е идеалното място за ски фенове, които искат да са извън оживения и шумен курорт. На 50 м от имота има автобусна спирка, а град Самоков е на 8 км. Столицата София, която предлага целогодишни международни полети, е само на 67 км. разстояние.
  ПРОДАДЕНО  

  Страница за печат