Начало>>Имоти>>Реф. № MV984>>
Реф. № MV984
Main
Ски имоти в България, Имоти в планински села, Вили
Къща с прекрасни гледки в центъра на село Говедарци!

Находящ се в китното село Говедарци, този прекрасен имот очаква някой да го превърне в перфектния ваканционен дом. Къщата е построена на два етажа и тавански етаж, всеки с площ от 61 м². На първия етаж има всекидневна, спалня, кухня, входно антре и стълбище. Вторият етаж се състои от три спални, входно антре и стълбище. Таванският етаж е едно общо пространство с балкон. Къщата се нуждае от ремонтни работи. За целта можем да препоръчаме местни строители, които да превърнат този имот в модерен дом, подходящ за отдаване под наем. Имотът има голям потенциал и с правилен подход, този потенциал може да бъде реализиран.

Пейзажът наоколо наистина ще Ви спре дъха. С парцел с площ от 411 м² и в непосредствена близост до центъра на селото, това място би било идеално за една очарователна планинска вила.

Вода, електричество и канализация са свързани към имота.

Разположение и местни забележителности

Разположен в популярно село със ски писта, този имот има добър достъп до два основни ски курорта.
Най-известният е Боровец, който е на разстояние 13 километра, а по-малко известният курорт Мальовица се намира на 14 км в противоположната посока. Мальовица е идеален за семейства, като в същото време предлага отлични условия за ски и за по-напреднали. Боровец е подходящ за скиори с различни възможности, като дори разполага и с писта за биатлон от световна класа и отлични условия за ски бягане. Село Говедарци също има своя собствена ски писта и лифт. Ски пистата е с дължина около 3 км и си струва да се посети.

Този имот е идеално разположен с достъп до всичко, което районът може да предложи. Има чудесни семейни хотели с добри ресторанти и магазини, които предлагат всички основни удобства. Ако имате нужда от нещо повече, то можете да го намерите само на 12 км в оживения град Самоков. Можете да се възползвате и от лечебните минерални води в Белчински бани, само на 25 км разстояние. На същото разстояние е и Язовир Искър - най-голямият язовир в България, с напълно непокътната природа и идеален за през лятото. Столицата София и международното летище са на 65 км на север, така че ще можете да стигнете до своя ваканционен дом за съвсем кратко време.

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

37900


Брой спални: 3
Площ на жилището: 122кв.м.
Площ на парцела: 411кв.м.