Начало>>Имоти>>Реф. № BA709>>
Реф. № BA709
Main
ПРОДАДЕНО
Ски имоти в България, Имоти в Банско, Вили
Луксозна едноетажна къща за продажба, намираща се в Пирин Голф!

Сгушен в красивата долина, близо до известния ски курорт Банско, комплексът предлага уникалната възможност за голф и ски ваканция. Имотите в комплекса се ползват от красиво планинско местоположение и първокласни удобства.

Предлагаме Ви за продажба едноетажна къща, с 846 кв.м. площ на парцела и РЗП от 195 кв.м. Къщата се състои от входно антре, просторна всекидневна с кухненски кът, три спални, две бани с WC, една тоалетна, склад и тераса с барбекю и гледка към планината.

Удобства в комплекса:
- 24 ч. целогодишна охрана и видеонаблюдение в комплекса
- 24 ч. Рецепция
- Детски площадки за игра
- Медицински център
- Конферентни зали
- Организиране на събития
- Паркинг
- Транспорт до центъра и ски пистите в Банско
- Ресторанти
- СПА & Уелнес

Такса поддръжка: 17 Евро/кв.м. годишно

Начин на плащане:
- 1000 Евро – такса резервация.
- 100% - доплащане при подписване на Нотариален Акт.

Местоположение и местни атракции

Комплекс Пирин Голф и Кънтри Клуб е разположен в югозападната част на България в красивата Разложка котловина, сгушен в прегръдките на трите планини Рила, Пирин и Родопи. Само на 5 мин. от Пирин Голф и Кънтри клуб е разположен курорта Банско. Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.

За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg
  ПРОДАДЕНО  

  Страница за печат  

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

250000


Брой спални: 3
Площ на жилището: 195кв.м.
Площ на парцела: 846кв.м.