Начало>>Имоти>>Реф. № DB898>>
Реф. № DB898
Main
Ски имоти в България, Имоти в Долна баня, Вили
Имот с гледки към планината в близост до езеро и голф игрището на Долна Баня!

Намиращ се в красив планински район с езеро и с разкошна гледка към Рила планина
, този имот е представител на една от най-добрите страни на Българската природа и красота. Само на 400 м. от езеро и не далеч от центъра на живописно село, имота може да бъде уютно място за настаняване и изходна точка към планината, от където можете да се насладите на изкрящото зад планинските върхове слънце.

Имотът се състои от новопостроена къща с голям парцел от 2 110 м². Цената на имота е изгодна, въпреки че къщата е на етап груб строеж. Къщата се състои от два етажа и сутерен. Приземният етаж е с площ 195 м², първият етаж е с площ 168 м², а сутеренът е с площ 135 м². Къщата има нужда от довършителни работи, с които препоръчаните от нас строители ще помогнат с удоволствие на новите купувачи. Този имот има голям потенциал и може да се окаже една наистина печеливша инвестиция.

Токът и водата са в непосредствена близост на пътя, но не са свързани към имота. Също така има нужда от изграждане на септична яма.

Местоположение и местни забележителности

Село Гуцал е перфектно място за всеки, който обича релаксация и спокойствие.
То е едно от онези места където времето сякаш не тече и живота е много лесен.

Дали ще се разходите до близкото езеро или ще се изкачвате по хълмовете на планината, във всеки случай ще сте заобиколен от красотата и спокойствието на природата. Това място става все по популярно сред чужденците желаещи да купят имот и е лесно да се види защо… заобикалящата природа е зашеметяваща и непокътната.

Това е страхотно място за прекарване на вашите дни не само през лятото, но също така и през зимата. Рила планина е известна със своите ски писти и гостоприемни курорти. Известният ски курорт Боровец е само на 22 км. от селото и предлага почти всичко за страстните скиори. Това дава на имота най-важното, целогодишни атракции и забавления.

Град Самоков е на 18 км. разстояние, което Ви предлага всякакви магазини, от които може да имате нужда. Столицата София, която предлага целогодишни международни полети е на 75 км. на север. Друг голям плюс е факта, че голф игрище Долна Баня е само на 13 км. разстояние.