Начало>>Имоти>>Реф. № DB892>>
Реф. № DB892
Main
Ски имоти в България, Имоти в Долна баня, Вили
Имот с гледки към две планини в близост до езеро и голф игрище Долна Баня.

Намиращ се в красив планински район с езеро и с разкошна гледка към Рила планина
, този имот е представител на една от най-добрите страни на Българската природа и красота. Само на 400 м. от езеро и не далеч от центъра на живописно село, имота може да бъде уютно място за настаняване и изходна точка към планината, от където можете да се насладите на изкрящото зад планинските върхове слънце.

Това е една малка вила от 35 м², лятна кухня от 25 м², плевния, хамбар и навес както и парцел от 811 м². Въпреки, че тази къща е в лошо състояние, вие плащате добра цена за състоянието на имота, който се състои от три стаи, кухня и коридор. Таванското помещение е едно голямо пространство, а също така имате на разположение и мазе. Вилата несъмнено се нуждае от основен ремонт, но има голям потенциал и може да се окаже една наистина печеливша инвестиция. Лятната кухня се състои от дневна, кухня, баня с тоалетна и коридор. Тя е масивно строителство с бетонова плоча. Плевнята се състои от три стаи на първия етаж и две стаи на втория етаж.

Къщата е включена към водопреносната и електрическата мрежа на селото. Има нужда от изграждане на септична яма.

Местоположение и местни забележителности

Село Гуцал е перфектно място за всеки, който обича релаксация и спокойствие.
То е едно от онези места където времето сякаш не тече и живота е много лесен.

Дали ще се разходите до близкото езеро или ще се изкачвате по хълмовете на планината, във всеки случай ще сте заобиколен от красотата и спокойствието на природата. Това място става все по популярно сред чужденците желаещи да купят имот и е лесно да се види защо… заобикалящата природа е зашеметяваща и непокътната.

Това е страхотно място за прекарване на вашите дни не само през лятото, но също така и през зимата. Рила планина е известна със своите ски писти и гостоприемни курорти. Известният ски курорт Боровец е само на 22 км. от селото и предлага почти всичко за страстните скиори. Това дава на имота най-важното, целогодишни атракции и забавления.

Град Самоков е на 18 км. разстояние, което Ви предлага всякакви магазини, от които може да имате нужда. Столицата София, която предлага целогодишни международни полети е на 75 км. на север. Друг голям плюс е факта, че голф игрище Долна Баня е само на 13 км. разстояние.

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

36000


Брой спални: 3
Площ на жилището: 60кв.м.
Площ на парцела: 811кв.м.