Начало>>Имоти>>Реф. № BB956>>
Реф. № BB956
Main
Ски имоти в България, Имоти в Белчински бани Спа, Парцели
Голям парцел за строителство с пленителни гледки в село Клисура!

Находящ се в китното село Клисура, този прекрасен парцел очаква някой да го превърне в перфектния ваканционен дом. Парцелът попада в регулацията на селото. В парцела има стара къща за събаряне, но част от нея може да се използват за съхранение на материали по време на строителството на вашата мечтана вила за ски почивки. Пейзажът наоколо наистина ще Ви спре дъха. С площ от 954 м², това място би било идеално за една очарователна вила.

Токът и водата са в непосредствена близост на улицата. Необходимо е да се направи септична яма, със строежа на която препоръчаните от нас специалисти с удоволствие биха помогнали.

Разположение и местни забележителности

Разположението на този парцел е наистина живописно.
Гористите хълмове около селото са идеални за разходки през лятото. С полупката на този имот получавате най-доброто и от двете - водни спортове на Язовир Искър и разходки през лятото и каране на ски през зимата. Наблизо е спа курортът Белчински Бани, който разполага с най-добрите лечебни процедури. Другият спа курорт наблизо е Сапарева баня, който е само на 12 км разстояние и е с лесен достъп по главния път. В града има множество СПА съоръжения, както и ски писта наблизо. Парцелът е разположен само на 400 м от центъра на селото и от него се разкриват прекрасни гледки към планините.

Това е страхотно място за прекарване на вашите дни не само през лятото, но също така и през зимата. Рила планина е известна със своите ски писти и гостоприемни курорти. Известният ски курорт Боровец е само на 26 км от селото и предлага почти всичко за страстните скиори. Това дава на имота най-важното, целогодишни атракции и забавления.

В селото има магазини, кафенета и ресторанти. А ако имате нужда от нещо повече, град Самоков е само на 17 км разстояние. Столицата София, която предлага целогодишни международни полети е на 55 км. на север.

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

8200


Брой спални: -
Площ на жилището: -
Площ на парцела: 954кв.м.