Начало>>Имоти>>Реф. № MV942>>
Реф. № MV942
Main
Ски имоти в България, Имоти в планински села, Вили
Просторна вила с голяма и добре поддържана градина и хубави гледки!

Имаме удоволствието да Ви предложим за продажба този изключителен имот, който се намира в малко планинско село. Имотът се намира в близост до Самоков и е леснодостъпен през цялата година. Една от причините, поради която бихте искали да закупите този имот е великолепната гледка към Рила планина.

Общата жилищна площ е 219 м² разпределена на три етажа, всеки от тях с площ 73 м². На Първия етаж има голяма всекидневна с камина, кухня, баня с тоалетна и стълбище. Вторият етаж се състои от три спални, едната от които със собствена баня, баня с тоалетна, коридор и стълбище. Третият етаж се състои от три спални, всички със самостоятелен санитарен възел и коридор. Първият и вторият етаж на вилата са в отлично състояние и се продават напълно обзаведени и готови за ползване. Третият етаж се нуждае от ремонтни работи. За целта можем да препоръчаме местни строители, които да превърнат този имот в модерен дом, подходящ и за отдаване под наем. Вилата разполага с топлоизолация и нова PVC дограма, както и инсталирана отоплителна система, свързана към камината. В имота има също така и плевня с площ от 39 квадратни метра.

Парцелът включен в продажбата е 724 м². Вода, електричество и канализация са свързани към имота.

Разположение и местни забележителности

Имотът се намира на края на планинско село
, а зад него се простира борова гора. Той има прекрасни гледки към заобикалящата го природа. Ако искате да избягате от шума и суетата на Боровец и искате имот в по-спокойна обстановка, но все пак близо до ски съоръженията, това е Вашият имот.

Селата Маджаре и Говедарци предлагат все по-голям брой удобства и жителите им имат избора да отидат на Боровец, Мальовица или пък Говедарци (което има свой собствен ски лифт и писта) за каране на ски.

Боровец, един от най-добрите зимни курорти на Европа, който предлага множество зимни развлечения, ресторанти, барове и дискотеки, е само на 14 км. разстояние. Самоков е на 11 км. разстояние и столицата София, която предлага целогодишни международни полети, е само на 70 км. разстояние.