Начало>>Имоти>>Реф. № MV987>>
Реф. № MV987
Main
Ски имоти в България, Имоти в планински села, Вили
Стара къща и добър парцел с прекрасни гледки в непосредствена близост до центъра на село Мала Църква!

Находящ се в китното село Мала Църква, този прекрасен имот очаква някой да го превърне в перфектния ваканционен дом. Къщата е построена на един етаж и сутерен, всеки с площ от 81 м². На първия етаж има три стаи и коридор. Сутеренният етаж се състои от две голями стаи. Таванското помещение е едно общо пространство. Къщата се нуждае от основни ремонтни работи или събаряне. За целта можем да препоръчаме местни строители, които да превърнат този имот в модерен дом, подходящ за отдаване под наем. Имотът има голям потенциал и с правилен подход, този потенциал може да бъде реализиран.

Пейзажът наоколо наистина ще Ви спре дъха. С парцел с площ от 298 м² + 60 м² и в близост до центъра на селото, това място би било идеално за една очарователна планинска вила.

Вода, електричество и канализация са свързани към имота.

Разположение и местни забележителности

Имотът се намира в близост до центъра на село Мала Църква
и има прекрасни гледки към заобикалящата го природа. Ако искате да избягате от шума и суетата на Боровец и искате имот в по-спокойна обстановка, но все пак близо до ски съоръженията, това е Вашият имот.

Мала Църква и съседното село Говедарци имат все по-голям брой удобства на расположение и жителите на Мала Църква имат избора да отидат на Боровец, Мальовица или дори Говедарци (което има свой собствен ски лифт и писта) за каране на ски.

Боровец, един от най-добрите зимни курорти на Европа, който предлага множество зимни развлечения, ресторанти, барове и дискотеки е само на 12 км. разстояние. Самоков е на 10 км. разстояние и столицата София, която предлага целогодишни международни полети е само на 65 км. разстояние.

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

14900


Брой спални: 2
Площ на жилището: 81кв.м.
Площ на парцела: 358кв.м.