Начало>>Имоти>>Реф. № LI821>>
Реф. № LI821
Main
ПРОДАДЕНО
Ски имоти в България, Имоти в района на язовир Искър, Вили
Напълно обзаведена вила и парцел с голям потенциал в близост до язовир Искър!

Язовир Искър е толкова близо, че ще съжалявате ако пропуснете имот с такова местоположение. Сгушен в зелената гора, в район, съчетаващ спокойствието на бистрата вода, отличните условия за риболов и величието на Рила планина, имотът представлява чудесна възможност за инвестиция с много потенциал. В допълнение на това, само за няколко минути с кола и сте пред заснежените склонове и ски писти на Рила.

Общата жилищна площ е 82,40 м², разпределена на два етажа. Първият етаж се състои от голям дневен тракт с камина, трапезария и кухненски бокс, тоалетна, входно антре и стълби към втория етаж. На втория етаж има две спални, баня с тоалетна, коридор и балкон. Вилата е в отлично състояние и се продава напълно обзаведена и готова за нанасяне. Има инсталирана автоматична система за водоснабдяване и охранителна система.

Има планове и издадено разрешение за строеж за втора вила в парцела, дори фундаментът е вече направен. Така че винаги можете да се възползвате от това да построите още една вила и да я продадете, като по този начин да възвърнете част от инвестицията.

Навън има градина от 577 м². Електричеството е свързано към имота, а водата се доставя чрез сондаж с електрическа помпа. Също така е инсталирана септична яма.

Разположение и местни забележителности

Тази вила се намира в района на язовир Искър, във вилна зона "Татарски брод".
Само на 6 км от красивия язовир Искър. Районът на язовир Искър е едно от най-спокойните и очарователни места в цяла България. Язовирът и близката планина осигуряват така необходимата прохлада в летните дни и приятните снежни гледки през зимата. Това е едно прекрасно място за светъл и слънчев ваканционен дом в близост до язовира.

Никой не би могъл да се отегчи тук - от риболов, плуване, гребане, туризъм в гората, винаги можете да намерите начин да прекарате с удоволствие лятната си почивка. Дните ще станат още по-вълнуващи, когато първите снежинки започват да падат, с всичко като каране на ски, сноуборд или борба в снега – забавление след забавление ще направят това място незабравимо.

Вилата е само на 10 км от големия град Самоков, на 20 км от международния ски курорт Боровец и град София, който предлага целогодишно международни полети е само на 50 км.
  ПРОДАДЕНО  

  Страница за печат