Начало>>Имоти>>Реф. № LI973>>
Реф. № LI973
Main
Ски имоти в България, Имоти в района на язовир Искър, Парцели
Голям парцел на изгодна цена в близост до язовир Искър!

Язовир Искър е толкова близо, че ще съжалявате ако пропуснете имот с такова местоположение. Сгушен в зелената гора, в район, съчетаващ спокойствието на бистрата вода, отличните условия за риболов и величието на Рила планина, парцелът представлява чудесна възможност за инвестиция с много потенциал. В допълнение на това, само за няколко минути с кола и сте пред заснежените склонове и ски писти на Рила.

Парцелът е чудесна покупка и отговаря на всички критерии за перфектна инвестиция и изходна точка за строителство на вила. С гледка към красивата Рила планина и в регулация няма какво повече да се желае от този парцел. Той се възползва не само от спокойствието наоколо, но също така и от близостта си с един от най-известните и най-бързо развиващи се зимни курорти Боровец.

Площта на парцела е 700 м², което позволява строеж на голяма вила, както и достатъчно място за градина. Най-важното предимство е че парцелът вече е в регулация и получаването на разрешение за строеж ще бъде много лесно.

Електричеството е наблизо до имота. Водата ще трябва да бъде осигурена чрез сондаж, а за отпадъчните води ще трябва да бъде инсталирана септична яма.

Разположение и местни забележителности

Този парцел се намира в района на язовир Искър, във вилна зона "Татарски брод".
Само на 6 км от красивия язовир Искър. Районът на язовир Искър е едно от най-спокойните и очарователни места в цяла България. Язовирът и близката планина осигуряват така необходимата прохлада в летните дни и приятните снежни гледки през зимата. Това е едно прекрасно място за светъл и слънчев ваканционен дом в близост до язовира.

Никой не би могъл да се отегчи тук - от риболов, плуване, гребане, туризъм в гората, винаги можете да намерите начин да прекарате с удоволствие лятната си почивка. Дните ще станат още по-вълнуващи, когато първите снежинки започват да падат, с всичко като каране на ски, сноуборд или борба в снега – забавление след забавление ще направят това място незабравимо.

Парцелът е само на 10 км от големия град Самоков, на 20 км от международния ски курорт Боровец и град София, който предлага целогодишно международни полети е само на 50 км.

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

14000


Брой спални: -
Площ на жилището: -
Площ на парцела: 700кв.м.