Начало>>Имоти>>Реф. № S744>>
Реф. № S744
Main
ПРОДАДЕНО
Ски имоти в България, Имоти в Самоков, Вили
Имот състоящ се от реновирана къща, гараж, плевня и парцел на изгодна цена!

Имаме удоволствието да Ви предложим за продажба този изгоден имот, който се намира в село Продановци. Имотът се намира в близост до Самоков и е леснодостъпен през цялата година.

Общата жилищна площ е 128 м² разпределена на два етажа, всеки от тях по 64 м². На първия етаж са разположени всекидневна, кухня, баня с тоалетна, входно антре, малък склад под стълбите и стълбище, водещо към втория етаж. Вторият етаж се състои от три спални, коридор и стълбище. Таванът е едно общо пространство.

Имотът се намира в близост до Боровец. Разположен е върху парцел от 641 м² - идеалното поле за изява за всеки запален градинар. Допълнителните складови постройки включват гараж (с прилежаща тоалетна) и плевня. В градината има кладенец плюс няколко овощни дървета.

Вода, електричество и канализация са свързани към имота.

Свържете с нас сега и ще се радваме да организираме за Вас оглед на този имот.

Разположение и местни забележителности

Намира се в близост до центъра на малко, но приветливо село
, в близост до големия град Самоков. В близост се намират кафенета и магазини, където могат да бъдат намерени основни удобства.

Със зашеметяващия пейзаж на Рила планина, това село и околните райони са чудесено място за почивка през цялата година. Язовир Искър, районът на Долна Баня и Белчински бани са сред най-популярните в тази област.

Ски курортът Боровец със своята широка гама от ски съоръжения се намира само на 13 км. Град Самоков е само на 4 км. разстояние, където могат да бъдат намерени всички основни удобства. Столицата София и международното летище са само на 60 км.
  ПРОДАДЕНО  

  Страница за печат