Начало>>Имоти>>Реф. № BB949>>
Реф. № BB949
Main
Ски имоти в България, Имоти в Белчински бани Спа, Парцели
Голям парцел за строителство с пленителни гледки в село Райово!

Находящ се в китното село Райово, този прекрасен парцел очаква някой да го превърне в перфектния ваканционен дом. Парцелът е ограден и попада в регулацията на селото. В парцела има стара къща за събаряне, но част от нея може да се използват за съхранение на материали по време на строителството на вашата мечтана вила за ски почивки. Пейзажът наоколо наистина ще Ви спре дъха. С площ от 1 078 м², това място би било идеално за една очарователна вила.

Токът и водата са в непосредствена близост на улицата. Необходимо е да се направи септична яма, със строежа на която препоръчаните от нас специалисти с удоволствие биха помогнали.

Разположение и местни забележителности

Разположението на този парцел е наистина живописно.
Известното село Райово е разположено между планините Рила и Плана. И не само това, но селото е до река Палакария, която води до Язовир Искър, където можете да практикувате много водни спортове. Гористите хълмове около селото са идеални за разходки през лятото. С полупката на този имот получавате най-доброто и от двете - водни спортове и разходки през лятото и каране на ски през зимата. Наблизо е спа курортът Белчински Бани, който разполага с най-добрите лечебни процедури. Историческата църква на селото е разположена на близкия хълм. Парцелът е разположен само на 150 м от центъра на селото и от него се разкриват прекрасни гледки към планините.

В селото има магазини, кафенета и ресторанти. А ако имате нужда от нещо повече, град Самоков е само на 7 км. разстояние. На 17 км. е известният зимен курорт Боровец, а София и Международното летище са само на 67 км. на север.

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

24900


Брой спални: -
Площ на жилището: -
Площ на парцела: 1078кв.м.