Начало>>Имоти>>Реф. № BB895>>
Реф. № BB895
Main
Ски имоти в България, Имоти в Белчински бани Спа, Парцели
Чудесна оферта – голям парцел на изгодна цена в известното село Райово!

Представяме Ви парцел, който удовлетворява вашите надежди и мечти. Не търсете повече, вече намерихте перфектно място за ваканционен дом! Парцелът е чудесна покупка. Отговаря на всички критерии за перфектна инвестиция и изходна точка за вила или даже две. С гледка към красивата Рила планина и в регулация няма какво повече да се желае. Този парцел се възползва не само от спокойна обстановка, но също така и от близостта си с един от най-известните и най-бързо развиващи се зимни курорти Боровец.

Площта на парцела е 1 250 м², което позволява строеж на голяма вила, както и достатъчно място за градина. Най-важното предимство е че парцелът вече е в регулация и получаването на разрешение за строеж ще бъде много лесно.

Токът и водата са в непосредствена близост на улицата. Необходимо е да се направи септична яма, със строежа на която препоръчаните от нас специалисти с удоволствие биха помогнали.

Разположение и местни забележителности

Разположението на този парцел е наистина живописно.
Известното село Райово е разположено между планините Рила и Плана. И не само това, но селото е до река Палакария, която води до Язовир Искър, където можете да практикувате много водни спортове. Гористите хълмове около селото са идеални за разходки през лятото. С покупката на този имот получавате най-доброто и от двете - водни спортове и разходки през лятото и каране на ски през зимата. Наблизо е спа курортът Белчински Бани, който разполага с най-добрите лечебни процедури. Историческата църква на селото е разположена на близкия хълм. Парцелът е разположен само на 900 м от центъра на селото и от него се разкриват прекрасни гледки към планините.

В селото има магазини, кафенета и ресторанти. А ако искате нещо друго освен това, град Самоков е само на 7 км. разстояние. На 17 км. е известният зимен курорт Боровец, а София и Международното летище са само на 67 км. на север.

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

12990


Брой спални: -
Площ на жилището: -
Площ на парцела: 1250кв.м.