Начало>>Имоти>>Реф. № BB992>>
Реф. № BB992
Main
Ски имоти в България, Имоти в Белчински бани Спа, Парцели
Голям парцел в регулация на изгодна цена в близост до Белчински Бани!

Със спиращи дъха гледки към Рила планина и към ски пистите на Боровец, този парцел е идеалното място за строителство и е напълно урегулиран. Само за 10 евро на квадратен метър, той е на отлична цена. За почитателите на Спа райони, този парцел е една отлична възможност да закупят имот в непосредствена близост до Белчински бани.

Този чудесен голям парцел е с площ 4 003 м² и е в регулация, с ПУП (Подровен Устройствен План) за целия парцел, който е с параметри както следва:
- коефициент на плътност (застроена площ) - 60% от целия размер на парцела.
- коефициент на интензивност (разгъната площ) – 1,2 за целия размер на парцела.
- кота на корниз - 3 етажа - 10 м.

Водата и електричеството не са свързани към имота, но водният резервоар откъдето тръгва водопроводът за селото е точно над парцела, а електричеството е в непосредствена близост.

Разположение и местни забележителности

Находящ се в близост до Белчински Бани, разположението на този парцел е наистина живописно, а гледките към Рила планина са зашеметяващи.
Известното село Рельово е разположено между планините Рила и Плана. И не само това, но селото е до река Палакария, която води до Язовир Искър, където можете да практикувате много водни спортове. Гористите хълмове около селото са идеални за разходки през лятото. С полупката на този имот получавате най-доброто и от двете - водни спортове и разходки през лятото и каране на ски през зимата. Наблизо е спа курортът Белчински Бани (3 км), който разполага с най-добрите лечебни процедури. Парцелът е разположен само на 500 м от центъра на селото и от него се разкриват прекрасни гледки към планината. Ако имате нужда от нещо повече, то можете да го намерите само на 10 км в оживения град Самоков.

Само на 25 км разстояние е Язовир Искър - най-голямият язовир в България, с напълно непокътната природа и идеален за през лятото. Боровец, който предлага каране на ски от международен стандарт се намира само на 20 км. Това дава на имотите в този район възможност за много активности през цялата година. Столицата София и международното летище са на 45 км на север, така че ще можете да стигнете до своя ваканционен дом за съвсем кратко време.

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

40000


Брой спални: -
Площ на жилището: -
Площ на парцела: 4003кв.м.