Начало>>Имоти>>Реф. № S972>>
Реф. № S972
Main
РЕЗЕРВИРАНО
Ски имоти в България, Имоти в Самоков, Апартаменти
Имот на партерен етаж подходящ за двустаен апартамент на много изгодна цена!

Продава се имот, който представлява няколко помещения на партерен етаж, с площ 65,90 м². Без проблем този имот може да се превърне в уютен двустаен апартамент, тъй като притежава всичко необходимо за това. Имотът се намира в тих и спокоен район на града, в южния край на квартал Самоково. Разполага със самостоятелен вход директно от улицата, като по този начин Ви гарантира необезпокояван достъп. Вътре ще откриете три стаи, които имат нужда от довършителни работи, кухненски бокс и новонаправена баня с тоалетна и вана.

Вода, електричество и канализация са свързани.

Разположение и местни забележителности

Имотът се намира в Самоков и се ползва от всички предимства на града.
Разположен е на края на града, като това е един от най-добрите райони за покупка, тъй като има великолепна гледка към Рила планина. Всички удобства и много голямо разнообразие от магазини са наблизо, както и редовен транспорт на всеки 30 минути до ски курорта Боровец.

Известният курорт Боровец е само на 9 км нагоре по пътя и предлага отлични ски съоръжения. Друго основно предимство са лечебните минерални води в Белчински бани само на 15 км разстояние. Столицата София и международното летище са на 60 км. на север.
  РЕЗЕРВИРАНО  

  Страница за печат  

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

12250


Брой спални: 1
Площ на жилището: 65.9кв.м.
Площ на парцела: -