Начало>>Имоти>>Реф. № S938>>
Реф. № S938
Main
ПРОДАДЕНО
Ски имоти в България, Имоти в Самоков, Вили
Голяма къща в близост до центъра на град Самоков!

Този имот има отличен достъп до всички удобства, тъй като е само на десет минути път с кола от Боровец и е в непосредствена близост до магазини и ресторанти.

Общата жилищна площ е 227 м², като първият етаж е с площ от 107 м², жилищна площ на таванският етаж от 15 м² и сутеренен етаж от 105 м². На първия етаж има всекидневна, две спални, кухня, баня с тоалетна, коридор и стълбище. Таванският етаж в момента разполага с една обособена спалня и голямо складово пространство. Сутеренният етаж се състои от две големи стаи и коридор.

Къщата се нуждае от ремонтни работи. За целта можем да препоръчаме местни строители, които да превърнат този имот в модерен дом, подходящ за отдаване под наем. Имотът има голям потенциал и с правилен подход, този потенциал може да бъде реализиран.

Парцелът включен в продажбата е 272 м². Вода, електричество и канализация са свързани към имота.

Разположение и местни забележителности

Разположението на този имот е отлично, в един от най-известните и стари планински градове на България.
Самоков привлича много посетители, главно поради близостта си до планината и ски курорта Боровец. Тук можете да откриете изобилие от ресторанти, барове, магазини и удобства, които ще направят дните ви още по-приятни.

Известният курорт Боровец е само на 10 км нагоре по пътя и предлага отлични ски съоръжения. Друго основно предимство са лечебните минерални води в Белчински бани само на 15 км разстояние. Само на 60 км от летище София, районът е леснодостъпен и предлага разнообразие от активности през цялата година.
  ПРОДАДЕНО  

  Страница за печат  

ЦЕНА в Евро /продажна цена/

35000


Брой спални: 3
Площ на жилището: 227кв.м.
Площ на парцела: 272кв.м.